psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
Arouna Koné zesde Afrikaan bij PSV
Arouna Koné zesde Afrikaan bij PSV
 
Niet Salomon Kalou, maar Arouna Koné is de zesde Afrikaanse speler in de historie van PSV.
 
De 21-jarige Ivoriaanse aanvaller van Roda JC speelt voor de rest van het seizoen op huurbasis voor de formatie van trainer Guus Hiddink.
 
Met Koné krijgt PSV de gewenste versterking voor de voorhoede. Sinds de spits in seizoen 2003-04 van Lierse SK naar Roda JC switchte, maakte hij 28 doelpunten in 63 competitieduels, een gemiddelde van 0,44 goal per duel.
 
De A-selectie van PSV telt momenteel met de Ghanees Eric Addo één Afrikaanse prof. Daarvóór maakten de Marokkaan Adil Ramzi, de Ghanezen Godwin Attram en Nii Lamptey en de Zambiaan Kalusha Bwalya al hun opwachting bij de Eindhovense club.
 
PSV maakte dinsdag bekend dat Koné komende zondag nog niet in actie zal komen al voor de landskampioen. De Eindhovenaren spelen dan uitgerekend tegen Koné's ex-werkgever Roda JC.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl