psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
Farfán stijgt op eeuwige topscorerslijst Peru
Farfán stijgt op eeuwige topscorerslijst Peru
 
PSV-aanvaller Jefferson Farfán heeft flinke progressie gemaakt op de topscorerslijst aller tijden van de Peruviaanse nationale ploeg.
 
De spits scoorde woensdag twee keer in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bolovia, die Peru met 4-1 won. Hij finishte deze kwalificatiereeks op zeven doelpunten in 17 duels. Alleen de Braziliaanse spits Ronaldo maakte meer doelpunten in de Zuid-Amerikaanse zone (tien).
 
Farfán tilde zijn doelpuntentotaal in de nationale ploeg naar 11 goals in 30 interlands. Met dat aantal bezet hij momenteel de gedeelde 12de plaats op de eeuwige topscorerslijst van Peru.
 
De legendarische Teófilo Cubillas is nog altijd de meest trefzekere international van Peru met 26 treffers in 81 wedstrijden.

Reacties

op 30-06-2007 16:55
Afonso alves de best From dis world!
 
 
 
 
 
 
op 30-06-2007 16:56
En NILSSON
 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl