psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
PSV nog drie thuiszeges af van clubrecord
PSV nog drie thuiszeges af van clubrecord
 
PSV is in de eredivisie nog drie thuiszeges verwijderd van een 19 jaar oud clubrecord.
 
Indien de koploper zijn resterende drie thuisduels - achtereenvolgens tegen NEC, FC Groningen en Feyenoord - weet te winnen, evenaart ze de prestatie uit het seizoen 1986-87.
 
Destijds won PSV 16 van zijn 17 thuiswedstrijden en speelde één keer gelijk. Dat is de beste thuisbalans van PSV in één eredivisie-seizoen.
 
PSV speelde deze voetbaljaargang tot dusverre 14 thuiswedstrijden. Daarvan won de ploeg er 13. Eén duel eindigde in een gelijkspel (FC Twente, 1-1).
 
Ook tijdens het vorige seizoen kende PSV een ijzersterke reeks thuiswedstrijden. Ook toen wonnen de Eindhovenaren 16 van hun 17 thuisduels. De overige wedstrijd eindigde in een 2-0 nederlaag tegen Roda JC.

Reacties

op 02-07-2009 18:29
heeeeeey jongens dit is voorrrrrrrrrrrrr AWELAJJJJJJJJJJJ heey awelajjj ik ben majda ik woon in groenlo en jij .......... weet ik niet hahahahah maar mijn broertje charaf is gek op jou hij wil je iseen keer leeren kennen hij zegt altijd dat hij voor psv is en ik natuuurlijk ook omdat jij er bij in zit maarniet psv kan goed spelllen maar ook en marokko maar psv kan beter spellen. maar ja ik wens je nog veel geluk met je team en ik hoop dat je nog vaaker wind en ok hoop als mijn broertje charaf leert kennnen en ik natuurlijk oook BELSAMMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
op 02-08-2010 21:53
psv ole ole
 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl