psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
Jubileumdoelpunt voor Cocu tegen Heracles
JUBILEUMGOAL VOOR COCU
 
De thuiswedstrijd tegen Heracles (3-0) leverde weer tal van opmerkelijke feiten op.
 
Zo liet aanvoerder Phillip Cocu een jubileumdoelpunt aantekenen tegen de Almeloërs.
• Cocu maakte tegen Heracles de 2-0. Dat betekende zijn 50ste competitiedoelpunt in dienst van PSV en zijn 75ste treffer in de eredivisie.
 
• Ook Jason Culina bereikte een mijlpaal tegen Heracles. De Australische international speelde zijn 100ste wedstrijd in de eredivisie.
 
De middenvelder kwam eerder uit voor De Graafschap (24 duels), Ajax (twee), FC Twente (38) en speelde tot dusverre 36 wedstrijden voor PSV.
 
• Behalve Cocu en Culina had ook Patrick Kluivert reden tot juichen. De aanvaller maakte de 3-0 en tekende daarmee voor zijn eerste goal in dienst van PSV.
 
• Met de treffer van Kluivert kwam het aantal verschillende doelpuntenmakers van PSV in dit eredivisie-seizoen op 15. Dat is meer dan welke andere club ook in de eredivisie.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl