psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
PSV aast op jubileumdoelpunt in topper tegen Ajax
PSV AAST OP JUBILEUMGOAL
 
PSV kan zondag in de topper tegen Ajax een jubileum vieren.
 
De Eindhovenaren azen in de eredivisie op hun 100ste doelpunt in een thuisduel met de Amsterdammers.
PSV stuit zondag in competitieverband voor de 51ste keer op Ajax in het Philips Stadion. In de 50 eerdere duels maakten de Eindhovenaren 99 doelpunten. Ajax kwam tot 69 treffers.
 
De 99 goals tegen Ajax werden in totaal door 56 verschillende PSV'ers gemaakt.
 
Van hen waren PSV-legendes Romario da Souza Faria en Willy van der Kuijlen het vaakst trefzeker: beide spelers scoorden vijf keer tegen de Amsterdammers.
 
TOPSCORERS PSV THUIS TEGEN AJAX
Speler
Goals
Speler
Goals
Romario (Bra)
5
Ralf Edstöm (Zwe)
4
Willy van der Kuijlen
5
René van de Kerkhof
3
Luc Nilis (Bel)
4
Kalusha (Zam)
3
Ruud van Nistelrooy
4
Edward Linskens
3
Pierre Kerkhoffs
4
 
 

Reacties

Jesjor op 15-03-2007 20:20
Ja..en hoevaak heeft ajax al wel niet tegen psv gescoord??denk dat ajax nog wel 1e word ze zijn zoo goed..Al ben ik voor psv ajax is gewoon de beste van nederland geef toe....
 
op 15-03-2007 21:04
Dan denk ik dat jij niet realistisch ben, heb je Ajax de laatste (uitgezonder afgelopen zondag) weken zien spelen? Zo ja, zeg dan dingen die kloppen en zo nee, zeg dan niks!!!
op 16-03-2007 10:43
staat volgens mij in het bericht hoevaak ajax in eindhoven scoorde: 69, beter lezen en dat ajax de beste club van nl is zien we wel in de competitie en de cl he;)
Kampioenen op 18-03-2007 14:10
Is er nog steeds de vraag wie het beste in Nederland is ?? Hou toch eens op..... het kampioensfeest zal WEER in het zuiden zijn !! Eens per jaar...... In 020-land vieren ze de laatste jareneen KNJB-bekerwinst al als een echt kampioensfeest. Kijk maar naar vorig jaar. En dan breken ze de boel nog af ook. Echte feestvierders wonen in het zuiden, denk maar aan carnaval
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl