psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
Vergoossen pakt clubrecord af van ex-trainer Westerhof
CLUBRECORD VOOR VERGOOSSEN
 
Sef Vergoossen bleef afgelopen zondag door de 4-1 zege op De Graafschap ook in zijn 11de officiële wedstrijd als trainer van PSV ongeslagen.
 
Daarmee heeft de Limburgse oefenmeester een clubrecord afgenomen van voormalig PSV-trainer Hans Westerhof.
Sinds de invoering van het betaalde voetbal in 1956 was er geen enkele PSV-coach die erin slaagde in zijn eerste elf wedstrijden een nederlaag te voorkomen.
 
Vergoossen verbeterde tegen De Graafschap de reeks van Hans Westerhof, die in 1992 in zijn eerste tien duels als PSV-trainer ongeslagen bleef.

In de elf wedstrijden onder leiding van Vergoossen verspeelde PSV alleen punten tegen VVV-Venlo (uit, 1-1) en SC Heerenveen (thuis, 1-1). De overige negen duels leverden steeds de volle buit op.
 
BRON: VI

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl