psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
Berg elfde Zweed in PSV-historie
BERG ELFDE ZWEED IN PSV-HISTORIE
 
De transfer van Marcus Berg naar PSV is aanstaande. Als de Zweedse aanvaller woensdag de medische keuring doorstaat, neemt de Eindhovense club hem voor één seizoen op huurbasis over van Bundesligaclub Hamburger SV.
 
Berg zal de 11de Zweedse speler in de historie van PSV worden. De aanvaller Dan Ekner was in het seizoen 1958/59 de eerste Zweed in dienst van de Eindhovense club.
 
De meeste trefzekere Zweed die PSV ooit in zijn gelederen heeft gehad, luistert naar de naam Ralf Edström. De 40-voudig international kwam tussen 1973 en 1977 tot 55 goals in 112 competitieduels voor de Brabanders.
 
Berg is na doelman Andreas Isaksson en aanvaller Ola Toivonen de derde Zweedse speler in de huidige selectie van trainer Fred Rutten. 
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl