psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
Koevermans: al drie seizoenen dubbele cijfers
KOEVERMANS: AL DRIE SEIZOENEN DUBBELE CIJFERS
 
Marcel Brands, technisch directeur van PSV, was deze week duidelijk: de club wil spits Danny Koevermans onder geen beding kwijt. Wie de cijfers van de Schiedamse aanvaller bekijkt, moet concluderen dat hij al drie jaar uitstekend presteert in Eindhoven.
 
Koevermans haalde in zijn eerste 3 seizoenen bij PSV telkens dubbele cijfers: 15 goals in het seizoen 2007/08, 12 in 2008/09 en 13 in 2009/10. Hij had in totaal 105 wedstrijden voor die 40 doelpunten nodig.
 
Vorig seizoen kwam Koevermans in competitieverband in slechts 22 duels in actie. Daarvan maakte hij er maar 7 van begin tot eind mee. Desondanks kwam Koef toch nog tot 11 goals.

Koevermans is in competitieverband beduidend productiever in het Philips Stadion dan daarbuiten. Hij maakte 21 van zijn 33 Eredivisiegoals voor eigen publiek. In beker- en Europees verband is Koevermans juist trefzekerder op vreemd terrein: 4 goals uit en 3 thuis.


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl