psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
PSV verliest met Simons karrenvracht aan ervaring
PSV VERLIEST MET SIMONS 218 DUELS AAN ERVARING

Na vijf seizoenen zet PSV'er Timmy Simons zijn loopbaan voort bij 1. FC Nürnberg. Gezien de staat van dienst van de Belgische defensieve middenvelder levert de Eindhovense club een karrenvracht aan ervaring in.
 
Simons kwam sinds het seizoen 2005/06 bij PSV tot 158 competitieduels, 12 bekerwedstrijden, 44 Europese optredens en 4 duels om de Johan Cruijff Schaal. In deze 218 officiële wedstrijden kwam hij tot 21 treffers.

PSV nam eerder al afscheid van André Ooijer, ook al een routinier bij de Eindhovenaren. Ooijer was goed voor 301 officiële wedstrijden namens PSV. Samen met Simons bedraagt het verlies aan ervaring uitgedrukt in cijfers dus 519 wedstrijden.


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl