psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
Reis bezig aan aardige reeks
REIS BEZIG AAN AARDIGE REEKS
 
Jonathan Reis maakte dinsdag in het oefenduel met FC Eindhoven (3-2 zege) opnieuw een doelpunt voor PSV. De Braziliaan, die vurig hoopt op een tweede kans bij de Eindhovense club, is bezig aan een aardige reeks in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
 
Reis scoorde in alle oefenwedstrijden die PSV tot dusverre afwerkte. Hij maakte twee doelpunten tegen RKVV Bergeijk (7-0), één tegen RKVV Brabandia (9-0), één tegen RKSV Taxandria (8-0), twee tegen Geldrop (12-0), één tegen FC Den Bosch (4-1) en dus één tegen FC Eindhoven.
 
Reis staat inmiddels op acht treffers in de aanloop naar het nieuwe seizoen en is daarmee de productiefste PSV'er. Ola Toivonen volgt met zeven doelpunten.

Reacties

Hendrie op 14-07-2010 15:22
Hopen dat hij zich nu wel een beetje kan behouden van verdovende middelen..... Is een van de redenen dat PSV vorig jaar de aansluiting met Twente en Ajax verloor....
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl