psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
Rutten op één na beste trainer van PSV
RUTTEN OP ÉÉN NA BESTE TRAINER VAN PSV
 
Fred Rutten maakt zich op voor zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van PSV. De oefenmeester kan na zijn eerste jaargang als eindverantwoordelijke formidabele cijfers overleggen.
 
Onder Rutten speelde PSV vorig seizoen 50 officiële wedstrijden, waarvan het er 35 won, elf gelijkspeelde maar 4 verloor (doelcijfers 94-40). Gemiddeld wint PSV dus zo'n 70 procent van al zijn wedstrijden onder Rutten.
 
Slechts één trainer in de historie van PSV had een nóg hoger winstpercentage in Eindhovense dienst. Onder Hans Kraay sr. speelden de Eindhovenaren 67 wedstrijden tussen medio 1985 en maart 1987. Daarvan eindigden er 50 in een overwinning (74,63%), tegen 12 gelijke spelen en 5 nederlagen (doelcijfers 188-46).

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl