psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
SC Heerenveen_PSV, nog 10 dagen...
SC HEEREENVEEN-PSV, NOG 10 DAGEN...
 
Over 10 dagen gaat voor PSV het seizoen 2010/11 van start. De Eindhovenaren beginnen op zaterdag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. PSV Stats telt dagelijks met een opmerkelijke statistiek af naar de competitiestart.
De langste zegereeks van PSV tijdens het vorige seizoen behelsde 10 overwinningen. Tussen 17 oktober 2009 en 22 januari 2010 won de ploeg van trainer Fred Rutten 5 thuisduels en 5 uitduels op rij. In 8 van die 10 wedstrijden hield PSV bovendien zijn doel schoon.

Van alle clubs in de Eredivisie zette Ajax in het voorbije seizoen de langste reeks overwinningen neer: 14 wedstrijden. Ook landskampioen FC Twente realiseerde een fraaie reeks: 12 zeges op rij.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl