psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
SC Heerenveen-PSV, nog 11 dagen...
SC HEEREENVEEN-PSV, NOG 11 DAGEN...
 
Over 11 dagen gaat voor PSV het seizoen 2010/11 van start. De Eindhovenaren beginnen op zaterdag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. PSV Stats telt dagelijks met een opmerkelijke statistiek af naar de competitiestart.
Otman Bakkal en Danny Koevermans maakten vorig seizoen ieder 11 doelpunten in de Eredivisie. Bakkal had daar 31 wedstrijden voor nodig, Koevermans 22.
 
Bakkal en Koevermans waren samen met Balázs Dzsudzsák en Ola Toivonen de enige PSV'ers die in competitieverband dubbele cijfers konden overleggen. Dzsudzsák was afgelopen jaargang goed voor 14 treffers, Toivonen reikte tot 13 goals.

In het seizoen 2005/06 kwam het voor het laatst voor dat minstens 4 PSV'ers in competitiewedstrijden tien keer of vaker scoorden. Dat betrof in die jaargang de spelers Jefferson Farfán (21 treffers), Arouna Koné (11), Jan Vennegoor of Hesselink (11) en Phillip Cocu (10).

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl