psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
SC Heerenveen-PSV, nog 12 dagen...
SC HEEREENVEEN-PSV, NOG 12 DAGEN...
 
Over 12 dagen gaat voor PSV het Eredivisieseizoen 2010/11 van start. De Eindhovenaren beginnen op zaterdag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. PSV Stats telt dagelijks met een opmerkelijke statistiek af naar de competitiestart.
PSV verloor vorig seizoen in de Eredivisie maar 2 uitwedstrijden, 12 procent van alle 17 duels op vreemde bodem. Die 2 nederlagen kregen vlak na elkaar gestalte: op bezoek bij NAC Breda (2-1) op 6 maart en tegen Ajax (4-1) op 14 maart.

Het was voor het eerst sinds seizoen 2005/06 dat PSV minder dan 3 uitduels verloor in één Eredivisiejaargang. Het clubrecord staat op nul nederlagen en dateert van het seizoen 2004/05 (11-6-0).

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl