psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
SC Heerenveen-PSV, nog 14 dagen...
SC HEERENVEEN-PSV, NOG 14 DAGEN...

Over 14 dagen gaat voor PSV het Eredivisieseizoen 2010/11 van start. De Eindhovenaren beginnen op zaterdag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. PSV Stats telt met een opmerkelijke statistiek af naar de competitiestart.

Balázs Dzsudzsák was vorig seizoen de productiefste PSV'er. De Hongaarse vleugelaanvaller tekende voor 14 doelpunten in competitieverband, in 32 wedstrijden. Achter hem eindigde Ola Toivonen op de tweede plaats met 13 treffers (in 33 duels).
 
Voor Dzsudzsák betekenden zijn 14 goals in competitieverband een persoonlijk record. Hij had in zijn loopbaan nog niet eerder zo vaak gescoord in één jaargang.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl