psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
SC Heerenveen-PSV, nog 15 dagen
SC HEERENVEEN-PSV, NOG 15 DAGEN...
 
Over 15 dagen gaat voor PSV het Eredivisieseizoen 2010/11 van start. De Eindhovenaren beginnen op zaterdag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. PSV Stats telt met een opmerkelijke statistiek af naar de competitiestart.
 
PSV incasseerde vorig seizoen in competitieverband slechts drie doelpunten in de eerste 15 minuten van een wedstrijd. Dat was in defensief opzicht de beste periode in een duel. In het vijfde kwartier - de periode tussen speelminuut 61 en 75 - kregen de Eindhovenaren de meeste treffers tegen: 7.
 
Qua productiviteit was het vijfde kwartier van een wedstrijd het beste. PSV maakte in die periode 15 doelpunten. De tweede en derde kwartier van een Eredivisieduel leverden voor de Brabanders de minste treffers op: elk 10.


Bron: www.leagueday.com

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl