psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
SC Heerenveen-PSV: nog 16 dagen
SC HEERENVEEN-PSV, NOG 16 DAGEN...
 
Over 16 dagen gaat voor PSV het Eredivisieseizoen 2010/11 van start. De Eindhovenaren beginnen op zaterdag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. PSV Stats telt met een opmerkelijke statistiek af naar de competitiestart.
 
PSV hield vorig seizoen in 16 van zijn 34 competitiewedstrijden de nul. Alleen Ajax (20 clean sheets), FC Utrecht (18), FC Twente (17) en Feyenoord (17) deden het in dat opzicht beter dan de Eindhovenaren.

In die 16 wedstrijden zonder tegengoals was Andreas Isaksson (foto rechts) telkens de doelman. In het eerste seizoen van de Zweed bij PSV - de jaargang 2008/09 - hield hij eveneens 16 keer zijn doel schoon in competitieverband.

Het recordaantal clean sheets in de PSV-historie staat op 23 en dateert van het Eredivisieseizoen 2004/05, toen de Braziliaan Gomes Heurelho onder de lat stond.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl