psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
SC Heerenveen-PSV: nog 17 dagen
SC HEERENVEEN-PSV, NOG 17 DAGEN...
 
Over 17 dagen gaat voor PSV het Eredivisieseizoen 2010/11 van start. De Eindhovenaren beginnen op zaterdag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. PSV Stats telt met een opmerkelijke statistiek af naar de competitiestart.
 
PSV bleef vorig seizoen in de Eredivisie ongeslagen in zijn 17 thuiswedstrijden. Die duels mondden uit in 13 zeges en 4 gelijke spelen, met de doelcijfers 40-13.
 
Het was voor de 12de keer dat in 54 Eredivisieseizoenen én voor het eerste sinds 2005/06 dat PSV in één jaargang geen enkel thuisduel verloor. De beste thuisbalans dateert van het seizoen 1986/87, toen de Eindhovenaren 16 van hun 17 thuisoptredens in winst omzetten en één keer gelijkspeelde.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl