psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
SC Heerenveen-PSV, nog 18 dagen...
SC HEERENVEEN-PSV, NOG 18 DAGEN...
 
Over 18 dagen gaat voor PSV het Eredivisieseizoen 2010/11 van start. De Eindhovenaren beginnen op zaterdag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. PSV Stats telt met een opmerkelijke statistiek af naar de competitiestart.
 
Balázs Dzsudzsák en Ola Toivonen waren vorig seizoen in competitieverband de meest trefzekere PSV'ers met respectievelijk 14 en 13 goals. De Hongaar en de Zweed bereidden bovendien samen 18 doelpunten van ploeggenoten voor.

Dzsudzsák leverde in de jaargang 2009/10 14 assists en Toivonen was 4 keer aangever. Beide spelers waren in totaal dus betrokken bij liefst 45 van de 72 competitiedoelpunten van PSV.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl