psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
St. James' Park bekend terrein voor PSV
ST. JAMES' PARK BEKEND TERREIN VOOR PSV
 
 
PSV reist eind deze week af naar Newcastle voor de oefenwedstrijd tegen Newcastle United, het laatste oefenduel in de voorbereiding op het seizoen 2010/11.
 
De Eindhovenaren speelden in het recente verleden 2 Europa Cup-duels op het fraaie St. James' Park. Op 5 november 1997 stond PSV in de groepsfase van de Champions League tegenover The Magpies en zegevierde met 2-0. Luc Nilis en Gilles De Bilde tekenden destijds voor de goals.

Op 14 april 2004 stonden beide ploegen opnieuw op Engelse bodem tegenover elkaar, nu in de kwartfinale van het UEFA Cup-toernooi. Die dag was de thuisclub met 2-1 te sterk. Alan Shearer en Gary Speed scoorden voor Newcastle, Mateja Kezman deed vanaf de strafschopstip iets terug namens PSV.

Behalve deze twee duels om 't echie werkte PSV eerder ook nog 3 oefenwedstrijden af in Newcastle: in de voorbereiding op de seizoenen 1997/98, 2006/07 en 2008/09. PSV won één van die drie duels (2-3), speelde één keer gelijk (2-2) en leed één nederlaag (3-2).

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl