psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
Topscorer PSV laatste jaren weinig productief
TOPSCORER PSV LAATSTE JAREN WEINIG PRODUCTIEF
 
Het is alweer drie jaar geleden dat de PSV'er die zich aan het einde van een Eredivisieseizoen kroonde tot topscorer de grens van 20 doelpunten bereikte. De Peruaan Jefferson Farfán was in de jaargang 2006/07 de laatste PSV'er die minstens 20 treffers maakte (21).
 
De voorbije drie seizoenen kwamen achtereenvolgens Danny Koevermans (2007/08), Ibrahim Afellay (2008/09) en Balázs Dzsudzsák (foto, 2009/10) als clubtopscorers tot slechts 14, 13 en 14 doelpunten in competitieverband. Die totalen behoren tot de laagste productie van een topscorer van PSV.
 
Het negatieve clubrecord staat op naam van de spelers Arthur Numan en Nii Lamptey, die in het seizoen 1993/94 elk tot slechts 10 goals. Tussen de jaargangen 1998/99 en 2003/04 finishte de productiefste speler van PSV juist steeds op minimaal 22 goals in competitieverband.


Reacties

Vincent op 15-07-2010 09:19
Goed om te zien dat deze geweldige site weer actueel is.
Ik volg deze site al vanaf het prille begin en vond het erg jammer
dat de site niet meer dagelijks werd geupdate.
 
Keep up the good work met statistische gegevens over
onze favoriete club.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl