psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
Vijf weetjes over PSV-aankoop Lens
VIJF WEETJES OVER PSV-AANWINST LENS
 
Jeremain Lens (23) is een van de vier nieuwelingen in de selectie van PSV voor dit seizoen. De rappe aanvaller is afkomstig van AZ, waarmee hij twee jaar geleden kampioen werd. PSV Stats schotelt vijf verse weetjes voor over de nieuwe PSV-aanvaller.
 
• Jeremain Lens was vorig seizoen de op één na productiefste aanvaller bij AZ. Hij kwam in veertig officiële wedstrijden tot 16 goals. Alleen Mounir El Hamdaoui was trefzekerder: 23 goals in 34 officiële duels.

• 12 van zijn 16 doelpunten kwamen tot stand in de Eredivisie. Dat betekende een persoonlijk record voor Lens, die in het seizoen 2007/08 namens NEC tot 9 goals in 31 competitieduels kwam.
 
• Lens maakte zijn 9 goals voor NEC in 7 wedstrijden. Opvallend genoeg bleven de Nijmegenaren telkens ongeslagen wanneer Lens doel trof: 6 zeges en één gelijkspel.
 
• Vorig seizoen liet Lens de eerste hattrick in zijn profloopbaan aantekenen. Op 27 maart van dit jaar maakte hij alle AZ-doelpunten in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo, die de Alkmaarders met 3-2 wonnen.
 
• Lens maakte in mei van dit jaar deel uit van de voorlopige WK-selectie van Oranje-bondscoach Bert van Marwijk, maar behoorde niet tot de uiteindelijke groep van 23 internationals die naar Zuid-Afrika afreisden. Hij wacht zodoende nog op zijn eerste interland.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl