psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
PSV al 14 duels zonder puntenverlies tegen ADO
PSV AL 14 DUELS ZONDER PUNTENVERLIES TEGEN ADO
 
PSV neemt het zondag in de Hofstad op tegen ADO Den Haag. De Eindhovenaren reizen met een lekker gevoel naar de Randstad, want in de laatste 14 Eredivisiewedstrijden tegen de Hagenaars (thuis en uit) verspeelden ze geen enkel punt.
 
Het laatste puntenverlies dat PSV in competitieverband tegen ADO Den Haag leed, dateert van 1 april 1991. Onder leiding van toenmalig trainer Bobby Robson kregen de Brabanders met 3-0 klop van ADO, dat toen nog onder de naam FC Den Haag speelde.
 
Daarna volgden 14 opeenvolgende zeges, waarbij PSV liefst 41 doelpunten produceerde (een fraai gemiddelde van 2,93 goals per duel) en er maar 5 tegen kreeg.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl