psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
Reis hoopt fraaie reeks voort te zetten
REIS HOOPT FRAAIE REEKS VOORT TE ZETTEN
 
Jonathan Reis is bezig aan een ijzersterke periode in het seizoen. De jonge Braziliaanse aanvaller kwam in zijn laatste 4 Eredivisieduels telkens tot scoren en liet in die duels in totaal 7 doelpunten aantekenen.

Reis maakte begin deze maand thuis tegen VVV-Venlo (3-0) voor het eerst dit seizoen zijn opwachting in een Eredivisiewedstrijd. Hij nam in dat duel meteen 2 van de 3 Eindhovense treffers voor zijn rekening.
 
Daarna trof Reis ook doel in de duels met Willem II (2-4, 1 goal), Feyenoord (10-0, 3 goals) en Vitesse (0-2, 1 goal). Daarmee is de Braziliaan voorlopig de productiefste Eredivisiespeler van de maand oktober.
Reis is al de 2de PSV'er die dit seizoen in 4 opeenvolgende competitieduels weet te scoren. Eerder lukte dat Ibrahim Afellay tegen De Graafschap (6-0, 1 goal), AZ (3-1, 1 goal), ADO Den Haag (2-2, 1 goal) en NEC (3-1, 1 goal).

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl