psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
Vijf weetjes over PSV-FC Twente
VIJF WEETJES OVER PSV-FC TWENTE
 
PSV neemt het zaterdagavond in de 11de speelronde van de Eredivisie op tegen FC Twente. PSV Stats blikt met 5 weetjes vooruit op het thuisduel met de Tukkers. 
 
• PSV begint aan het duel met de regerend landskampioen in de wetenschap dat de club al 27 thuisduels op rij niet verloren heeft in de Eredivisie. In die reeks behaalde de ploeg van trainer Fred Rutten 21 zeges en speelde 6 keer gelijk.
 
• PSV stond in zijn Eredivisiehistorie 44 keer eerder tegenover FC Twente. Van die duels won de Eindhovense club er 26, tegen 16 gelijke spelen en slechts 2 nederlagen. Die kwamen tot stand in 1967 (1-2) en 1973 (0-1).
 
• PSV is voor eigen publiek al 36 opeenvolgende competitiewedstrijden zonder nederlaag tegen de Tukkers. De Eindhovenaren wonnen 25 van die 36 duels en speelden voorts 11 keer gelijk.
 
• PSV en FC Twente zijn op dit moment de minst gepasseerde clubs in dit Eredivisieseizoen. Beide ploegen kregen in de eerste 11 wedstrijden pas 8 doelpunten om de oren.

• PSV is sinds de 1-0 nederlaag bij Sibir Novosibirsk in de voorronde van de Europa League op 19 augustus inmiddels al 14 officiële duels op rij ongeslagen (10 zeges, 4 gelijke spelen).

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl