psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
Zege FC Twente op PSV in veel opzichten zeldzaam
FC TWENTE BOEKT ZELDZAME ZEGE BIJ PSV
 
 
FC Twente heeft zaterdagavond door een 1-0 zege op PSV een einde gemaakt aan 2 fraaie thuisreeksen van de Eindhovenaren.

De Tukkers wonnen voor het eerst sinds 1973 weer een competitiewedstrijd in Eindhoven en maakte zo een einde aan een belabberde reeks van 36 uitduels zonder overwinning. Dat was voor PSV de langstlopende thuisreeks zonder nederlaag tegen een Eredivisieclub.

Voorts bezorgde FC Twente PSV zijn eerste thuisnederlaag in competitieverband sinds 27 februari 2009 (2-3 tegen SC Heerenveen). Daarmee sneuvelde voor PSV een reeks van 27 opeenvolgende thuiswedstrijden zonder verlies: 21 zeges, 6 gelijke spelen.

Die reeks van 27 duels behoort nu dus tot het verleden en gaat de boeken in als de op vier na langste serie thuiswedstrijden zonder verliespartij (zie onderstaand overzicht).
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl