psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
Einde aan ongeslagen reeks PSV
EINDE AAN ONGESLAGEN REEKS PSV
 
PSV is het Eredivisieseizoen 2011/12 begonnen met een nederlaag. Op bezoek bij AZ verloor de formatie van trainer Fred Rutten zondagmiddag met 3-1 van de Alkmaarders.

Met het verlies kwam er voor PSV een einde aan een reeks van 10 opeenvolgende openingswedstrijden zonder nederlaag. Op 19 augustus 2000 hadden de Eindhovenaren hun vorige nederlaag geleden tijdens de seizoensouverture: 2-0 bij De Graafschap.
 
Nooit eerder verloor PSV een openingswedstrijd buiten Eindhoven met dergelijke cijfers. Het verlies bij De Graafschap van 2000 was tot zondag de grootste nederlaag die de club ooit op vreemde bodem tijdens een eerste speelronde leed.
 
Voor PSV was de nederlaag in AZ de 9de in 56 openingsduels sinds de start van de Eredivisie in 1956. In onderstaand overzicht staan ze stuk voor stuk gemeld.


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl