psvstats.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  
Welkom op mijn weblog!
Welkom bij PSVstats!
Bedankt voor je bezoek aan mijn weblog over PSV. Op deze site vind je het laatste nieuws over PSV, bekeken vanuit een puur statistisch oogpunt.
 
Aangezien betrouwbare statistische informatie over PSV op het internet vrij schaars is, doe ik hier een poging dat te verhelpen.
 
Hopelijk geeft dat de trouwe volgers van PSV een nog bredere kijk op de prestaties van hun favoriete club. Veel leesplezier!
PSV lang ongeslagen in openingsduels
PSV LANG ONGESLAGEN IN OPENINGSDUELS
 
 
PSV begint zondagmiddag 7 augustus op bezoek bij AZ aan het nieuwe Eredivisieseizoen. De Eindhovenaren zijn van alle huidige Eredivisieclubs het langst ongeslagen in openingswedstrijden van het seizoen.
 
PSV leed op 19 augustus 2000 voor het laatst een nederlaag bij de competitiestart. Destijds was De Graafschap op De Vijverberg met 2-0 te sterk. Daarna volgden 10 wedstrijden zonder verlies (6 zeges en 4 gelijke spelen).

PSV speelde in zijn Eredivisiehistorie 2 keer eerder een openingswedstrijd tegen AZ. In het seizoen 1978/79 waren de Eindhovenaren op 26 agustus in eigen huis met 3-1 te sterk voor de Alkmaarders. Een seizoen later (op 18 augustus 1979) verloor PSV in Noord-Holland met 2-1.

PSV-fans die van een gokje houden, doen er verstandig aan Ola Toivonen in het vizier te houden. De Zweed was in de laatste 2 seizoenen telkens trefzeker bij de competitiestart van PSV. Hij scoorde in 2009 2 keer thuis tegen VVV-Venlo (3-3) en maakte in 2010 2 goals op bezoek bij SC Heerenveen (3-1 zege).


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl